Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper


Grön grupp

I den gröna gruppen träffas de yngsta barnen. Här tränar vi balans, teknik och kondition genom att leka.  Vi tränar klassiskt och skate när det finns snö. Om barnen i gröna gruppen vill vara med på tävlingar så åker man i klasser upp till 8 år. I dessa klasser visas inte tid eller placering på resultatlistor, det viktiga är att man varit med och har roligt.

Svart grupp

Här tränar de barnen som är fördda 2010-2011 teknik, kondition, kordination och balans. När barmarksträningen är förbi tränar vi skate och klassiskt på Åbyvallen som är vår hemmarena. Efter ett pass med den svarta gruppen är målet att du ska ha haft en roligt men utmanande träning.

Vit grupp

Barnen i vita gruppen är födda från 2009 och uppåt. I vita gruppen tränar vi balans, teknik, kordination, kondition och styrka med varierande övningar. Vårt mål är att du är glad och trött när du går hem. Gruppen kommer att delas upp beroende på mål med tränngen. Om du tränar för att prestera på tävlingar eller och du är där bara för att ha roligt ihop med dina kompiser. De äldre vita erbjuds därför hårdare träning med mer teknik och kondition. Men självklart ska det vara roligt att träna även om det kan vara jobbigt!

Vuxengruppen

När barnen tränar vill vi att föräldrarna gör något annat än står och fryser. Ett bra alternativ är att träna själv med vuxengruppen. Därför erbjuder vi numera en organiserad träningsgrupp för vuxna. Målet med träningen är att bygga styrka och kondition under barmarkssäsongen och sedan komma på skidor så snart vi får snö.

Träningen riktar sig till alla som vill ha träningssällskap, få ordning på skidtekniken och ha roligt ihop med andra. Vi blandar olika sorters intervaller med core och balansövningar, allt för att vara redo när snön kommer.

Postadress:
Valbo AIF - Skidor
Ludvigsbergsvägen 16
81831 Valbo

Besöksadress:
Ludvigsbergsvägen 16
81831 Valbo

Kontakt:
Tel: 026130056
E-post: This is a mailto link