Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Bli medlem i Valbo AIF"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bli medlem i Valbo AIF


Kontakta oss
Valbo AIF har sitt kansli på Ludvigsbergsvägen 16 Valbo, Valbo Gym & Fitness.

Telefon 0722-335 335

Valbo AIF
Ludvigsbergsvägen 16
818 31 VALBO

E-post: info@valboaif.se
Webbsida: www.valboaif.se
Bankgiro: 5887-7978
Organisationsnummer: 885 000 - 3305

Vill du bli medlem i VAIF?
Medlemsavgiften för dig som redan är medlem faktureras via laget.se i början av nytt kalenderår.

Ungdom 150:- Upp till 20 år
Vuxen 250:-
Familj 350:- och då ingår hemmavarande barn upp till 20 år

Vill du bli medlem hos oss skickar du ett mail till oss på info@valboaif.se så läggs du upp i vårt medlemsregister och vi skickar dig en digital faktura. De uppgifter vi behöver är namn, adress och personnummer samt mailadress och telefonnummer. Detsamma gäller om du vill att vi lägger upp ett familjemedlemskap för din familj. Då behövs namn, adress, personnummer samt mail och telefonnummer på alla i familjen. Vi ser gärna att du som är förälder till barn i någon av våra sektioner också är medlem så att du kan föra ditt barns talan vid beslutande möten i sektion och förening.

Som medlem stöder du oss och du har rätt att delta i allmänna möten, påverka verksamheten och självklart rätt att delta i de olika sektionernas träning, tävling m.m. utifrån principer utformade inom resp. sektion. Som medlem har du rätt att delta i alla sektionsårsmöten och där påverka utformningen och utvecklingen av vår verksamhet.

Aktivitetsavgift för Skidor

För att delta på Skidsektionens träningar och övriga aktiviteter ska du/ni även betala en aktivitetsavgift till Skidsektionen.

Denna aktivitetsavgift är per skidsäsong (höst-vår). Första året du är med ska du betala aktivitetsavgiften till Skidsektionens bankgiro 5887-7630 (Valbo AIF SKIDOR). Var noga att ange namn och fullständiga personnummer för alla som avgiften avser. Kommande år faktureras avgiften innan säsongen börjar.

Aktivitetsavgiften till Skidsektionen är:

Enskild medlem (barn, ungdom eller vuxen): 500:-

Familj 900:- och då ingår hemmavarande barn upp till 20 år.

 

 

 

Inga nyheter är skapade


 
Lermakeriet

Postadress:
Valbo AIF - Skidor
Ludvigsbergsvägen 16
81831 Valbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: webmaster@valboaifsk...